divendres, 6 de setembre del 2013

ESTEVE


















Demà dissabte a l'ACVIC, a partir de les 19'00 h.,
l'Esteve Franquesa inaugura l'exposició
Don't mess with Texas.


"Vigila, perquè et puc deixar cec" va dir el poeta.

L'Esteve Franquesa té ull. És valent i no té dubtes si necessita arribar al davant a primera fila per poder "disparar" des d'allà. Quasi com si fos un reporter de guerra. D'aquells de l'old school, que "disparaven" quan miraven pel forat de la màquina just al costat o davant de l'acció.

M'hagués agradat pensar i poder dir que ell és com Cartier Bresson i el seu "moment decisiu" però segurament és millor, i més exacte en aquestes seves fotos, allò d'en Robert Frank: "El moment decisiu no existeix. S'ha de crear". I en aquestes imatges dels tres dies a l'Hoteler, l'Esteve troba, perquè hi va anar a buscar. Ell tria, fotografia i construeix el que veiem.

L'Hoteler, és un festival que van inventar-se i crear un grup de sospitosos habituals, amants del ritme i l'amistat…
En aquestes imatges que presenta l'Esteve és fàcil veure que tot respira autenticitat, joventut, entusiasme, generositat, energia i una manera d'entendre la música i, segur que, també la vida.
És, doncs, una cartografía a temps real de l'underground musical d'aquest país i alhora un dream-team d'aquesta escena.

Cada festival, cada moviment, cada tendència, cada artista, i fins i tot cada persona, necesita un relat d'ell mateix que el certifiqui davant dels altres.
Ara, el Festival Hoteler té un gran document visual i emocionant amb l'excel·lent treball que us presenta l'Esteve Franquesa!



















Durant l'inauguració hi haurà l'actuació en directe, dels Paralelo, davant del centre.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada